ModulPRINT

dod mic

Caractere mari

  ModulPrint – Sistemul versatil cu mai multe capete

modulprint

ModulPrint este un sistem de imprimare cu caractere mari pentru imprimarea pe ambalaje sau produse cu dimensiuni mari (cum ar fi cartoane, saci, caramizi, cutii din lemn, butoaie, cutii de plastic, carton etc … )

ModulPrint este un sistem de imprimare  extrem de adaptabil si flexibil, cu o structura modulara, care se preteaza la o multitudine de aplicatii.


ModulPrint este alegerea potrivita pentru aplicatiile cu mai multe linii de productie controlate de la o singura Unitate de Comanda (consola) sau  cand mai multe texte trebuiesc  imprimate pe diverse parti ale unui pachet (programarea   mesajelor si a parametrilor de imprimare poate fi facuta independent pentru fiecare cap de imprimare).


Sistemul isi arata flexibilitatea si prin faptul ca se pot utiliza  simultan diverse capete de imprimare Zanasi: cu rezolutie  joasa, medie sau inalta.


ModulPrint poate imprima coduri de bare, logo-uri, texte alfanumerice, date de expirare, contoare, etc.

Software-ul standard ofera o varietate de functii pretabile  pentru controlul complet al productiei. Fiecare sistem de imprimare Zanasi este echipat cu functia Raport. Aceasta caracteristica  permite controlul in timp real a productiei.


ModulPrint poate fi conectat direct cu dispozitivele industriale utilizate cel mai frecvent  si anume: PC, PLC, scannere, cantare electronice, encodere si senzori optici. Cu ajutorul unui software bazat pe s.o. Windows, sistemul ModulPrint poate fi conectat direct la alt sistem de management.

Unitatea de Comanda (Consola) este foarte simplu de utilizat deoarece dispune de o tastatura mare, foarte rezistenta, destinata  sa lucreze in cele mai agresive medii industriale. Dispune de un ecran cu dimensiuni  mari ce face ca sa fie foarte usoara programarea mesajelor de imprimat.

Consola este din otel inoxidabil, ceea ce îl face ideal pentru aplicatii in medii dure: nivel ridicat de umiditate, jeturi de apa, praf fin etc.

Download prezentarepdf-150x150

Exemple: