Caractere Mari (DOD)

dod

Caractere Mari

Zanasi DOD (picatura la comanda) –  Robustetea trece testul timpului

Calitatea italiana, performanta in fiabilitate, inovatia si experienta de treizecisicinci de ani in domeniu  fac din sistemele de imprimare cu caractere mai DOD Zanasi cea mai buna solutie pentru imprimarea conventionala. Este bine stabilit ca tehnologia cu solenoizi va permite sa va mentineti standardele de productie. Se imprima perfect pe : suprafete  poroase si non- poroase ale cutiilor de carton, cutii de orice fel, ambalajelor sau produselor , cum ar fi saci, panouri , tuburi , paleti , recipiente si butoaie .

 

Sistemele de imprimare cu caractere mari – D.O.D. au o constructie simpla si compacta . Sistemele D.O.D. pot comanda diferite capete de imprimare cu 7 , 16 , 32 si 48 de puncte si inaltimea de imprimare intre
7-190 mm. Sistemele pot administra pana la 16 capete de imprimare. Sunt extrem de flexibile si adaptabile pentru orice linie de productie .

 

Sistemele de imprimare D.O.D. au o carcasa externa solida din otel inoxidabil, rezistenta la umiditate, praf sau temperaturi ridicate . Calitatea inalta a cernelurilor asigura o imprimare uniforma si constanta in orice mediu industrial.

Z303modulprint