Cerneala ZANASI – marcarea produselor

  cerneluri industrialeZanazi dedica mult timp cercetarii si dezvoltarii de noi formule de cerneala, in scopul de a garanta o eficienta maxima a sistemelor sale de imprimare/codificare si pentru a satisface mereu cerintele tot mai mari a normelor de siguranta.

Toate cernelurile sunt produse pentru a rezista conditiilor extreme si de a asigura rezultate perfecte de imprimare pe orice tip de suprafata (poroasa si non-poroasa).

 

cerneala alimentara

Zanasi SAFE PRINTING

Toate produsele Zanasi, cerneluri si solventi, sunt produse in conformitate cu reglementarile europene REACH 1907/2006 si EUPIA.

Siguranta alimentara: cerneala folosita pentru ambalarea produselor alimentare nu penetreaza substratul.

 

 

 

 

cerneluri industriale colorate

Orice culoare pentru orice substrat

Oferim o gama completa de cerneluri pentru a satisface nevoile de imprimare ale clientului. Cu o experienta de peste 35 de ani in formularea, fabricarea si vanzarea de cerneluri, Zanasi asigura cea mai inalta calitate a cernelurilor disponibile pe piata si performante optime in diferite medii industriale. Dispunem de o gama completa de cerneluri: pe baza de MEK, etanol, pigmenti, UV anti-contrafacere, pentru produse alimentare (uscare rapida, sterilizarea cu abur, UV citibil, imprimare pe suprafete inchise, ambalaje reciclabile si produse alimentare).

Gama noastra de cerneluri sunt recomandate chiar in conditii specifice mediilor industriale dificile: praf, fum si umiditate.