Z4500

Caractere micicij mic

Z4500

z4500Z4500 este un sistem de imprimare Zanasi  cu tehnologie CIJ (jet de cerneala continuu) care poate marca pe aproape orice fel de suprafata, iar  capul de imprimare poate fi pozitionat in orice directie.

Z4500  sistemul cu cea mai recenta tehnologie CIJ  in dezvoltare, rezultat din progresele oferite  de inovatiile tehnice si de design ale echipei ZANASI precum si marele succes obtinut cu sistemul Z5000.
Z4500 este potrivit atat pentru cerneala standard cat si pigmentata si are posibilitatea de a imprima toate tipurile de coduri de bare (inclusiv 2D).

Acest sistem are doua variante de lungimi de furtun de conexiune pentru capul de printare: 2m  standard  sau optional  4m, pentru a satisface orice nevoie de lucru.
Z4500 are o calitate unica de imprimare si codificare, care este garantata  atat pe suprafete plate, curbe cat si neregulate (cu conditia ca suprafetele de imprimare sa fie relativ curate, fara umiditate, ulei, grasimi sau orice factor care impiedica picaturile de cerneala sa atinga suprafata produsului).
Z4500 are un grad inalt de protectie (IP55), fiind utilizabil in toate mediile industriale.

Download prezentarepdf-150x150

Exemple: