Z4700

Caractere micicij mic

Z4700

Noua solutie cu tehnologie CIJ

Z4700-Front-300x279

Ergonomic, fiabil si flexibil
Noul sistem ZANASI Z4700 vine cu un design ergonomic. La fel ca toate produsele Zanasi , are o carcasa din otel inoxidabil (AISI 304) robusta si compacta, cu un grad ridicat de protectie (IP55), nu necesita  sursa de aer comprimat, putand fi integrat în orice mediu de lucru . Sistemul hidraulic a fost proiectat pentru a mentine standarde ridicate de calitate, chiar si dupa opriri prelungite , pentru a satisface cererea pentru fiabilitate atat in utilizare normala, cat si in utilizarea in mai multe schimburi de lucru .

Rezolutie inalta si contrast – consum redus

Z4700 este disponibil in diferite configuratii , in functie de aplicatie si ajustabil pentru  o varietate de fonturi si matrici, esentiale in obtinerea imprimarilor de inalta calitate pana la 4 linii . Se integreaza perfect in linii de productie, cu viteze de imprimare mai mari de 2000 de caractere / sec . Datorita software-ului  special UHS (Ultra High Speed), Z4700 poate imprima pana la 400m/min.

O noua experienta in operarea cu sistemul de imprimare

 Z4700 este bazat pe software cu management inovator  avand  ca suport  un sistem de operare stabil si flexibil, dispunand de un ecran tactil color cu diagonala de 10.1″. Interfata cu utilizatorul este personalizabila in functie de fiecare operator, prin limbaj, tastatura si activitati (conectare pe mai multe niveluri, in functie de accesul utilizatorului).

Z4700 dispune de un editor grafic cu icoane intuitive  si functii de expandare si translare.

Conectivitate si integrare totala

Pretabil pentru integrare avansata si versatila prin porturi Ethernet, USB si seriale in sisteme de comanda si proces, permite accesul la baze de date externe , cu campuri de text de tip fixe si variabile pentru a accesa functiile  performante  ale sistemului prin  monitorizare si comanda  de la distanta. Totodata dispune de un meniu de ajutor ce permite vizualizarea manualului de utilizare, a demo-urilor de predare si informatii pentru rezolvarea problemelor, reducand drastic timpul  personalului  operator.

Download prezentarepdf-150x150

Exemple: