Z101

Caractere maridod mic

Z101

z101Z101 este modelul  ZANASI de entry-level  cu tehnologia DOD. Acest sistem a fost conceput pentru a satisface cerintele de imprimare atat pe supfrafete poroase cat si neporoase.  Acesta este potrivit pentru imprimarea  pe ambalaje (cutii de orice fel, cutii de carton, pachete, baxuri) sau direct pe produse cu dimensiuni mari, cum ar fi pungi de plastic, galeti, rezervoare, etc

Z101 dispune de un panou inovativ ce consta intr-un  ecran tactil cu dimensiunea de  5,7″ si afisaj  LCD  iluminat, de 320 × 240 pixeli.  Dispune de  o functie de inclinare a capului de imprimare, astfel  caracterele putand fi imprimate pe o inaltime  de la 7 la 20 mm.
Designul sau unic ( cap de imprimare integrat cu  7 puncte in tehnologie cu solenoizi, sistem de cerneala integrat care elimina nevoia unei surse externe  de aer comprimat, cap de imprimare extensibil cu design compact) a fost conceput pentru a fi instalat la benzi trasportoare sau linii de ambalare cu viteza redusa sau medie (pana la 60 m / min).
Noul Z101 are caracteristici remarcabile: durabilitate in utilizare, foloseste toate tipurile de cerneluri utilizabile in cazul  tehnologiei cu solenoizi  Zanasi NZ.

 

Download prezentarepdf-150x150

Exemple: